Samar Dadgar Aşk Pozlarını Seviyorum Hakim Bey İfadeleriyle Paylaştı!

Sosyal medyada Özcan Deniz ile aşk yaşamasıyla gündemde olan İranlı modacı Samar Dadgar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Özcan Deniz ile aşk pozlarını seviyorum hakim bey notu ile paylaştı. 

 

Sosyal medyada Özcan Deniz ile aşk yaşamasıyla gündemde olan İranlı modacı Samar Dadgar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Özcan Deniz ile aşk pozlarını seviyorum hakim bey notu ile paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran İranlı modacı Samar Dadgar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Özcan Deniz ile aşk pozlarını seviyorum hakim bey notu ile paylaştı. 

 

Seviyorum hakim bey!

 

Sosyal medyada Özcan Deniz ile aşk yaşamasıyla gündemde olan İranlı modacı Samar Dadgar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Özcan Deniz ile aşk pozlarını seviyorum hakim bey notu ile paylaştı. Feyza Aktan ile boşanma sürecinde İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşamaya başlayan Özcan Deniz, bir süre önce aşkını gözler önüne sermişti. Evlenecekleri konuşulan çift, ön balayına çıktı. Samar Dadgar, aşk pozlarını sosyal medya hesabından "Seviyorum hakim bey" notu ile paylaştı.

 

samar dadgar ozcan deniz ile ask pozunu paylasti