Samar Dadgar Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Samar Dadgar kimdir? Sosyal medyada Özcan Deniz ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Samar Dadgar'ın kim olduğu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Samar Dadgar kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Samar Dadgar kimdir? Sosyal medyada Özcan Deniz ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Samar Dadgar'ın kim olduğu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Özcan Deniz ile yaşadığı aşkla gündemde olan Samar Dadgar'ın kim olduğu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Samar Dadgar kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

samar dadgar kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Samar Dadgar kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor?

 

Samar Dadgar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken İranlı modacı Samar Dadgar 2022 yılına Özcan Deniz aşk bombasıyla girdi. 23 Ağustos 1996 tarihinde dünyaya gelen İranlı modacı 27 yaşında. Aslan burcudur. Hayvansever kişiliği ile tanınan Samar Dagdar bir köpek sahibidir. Seyahat etmeyi çok seven İranlı modacı aralarında Katar'ın da olduğu bir çok ülkeden Instagram'da paylaşım yapmıştır. Galus isminde giyim markası için tasarım yapan İranlı modacı'nın Instagram'da bu yazı hazırlanırken 40.9K takipçisi bulunuyor.