Şampiyonlar Ligi Finali Öncesi Stadyumda Dev Şov!

10 Haziran Cumartesi Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yapılmaya hazırlanırken, Manchester City ile Inter yarın oynanacak finalde Avrupa’nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek. 

 

10 Haziran Cumartesi Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yapılmaya hazırlanırken, Manchester City ile Inter yarın oynanacak finalde Avrupa’nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek. 10 Haziran Cumartesi Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda yapılmaya hazırlanırken, Manchester City ile Inter yarın oynanacak finalde Avrupa’nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek.

 

Hürriyet'te yer alan habere göre; UEFA Şampiyonlar Ligi 2023 Finali’ne sayılı saatler kaldı. Manchester City ile Inter yarın oynanacak finalde Avrupa’nın en büyüğü olmak için karşı karşıya gelecek. Final maçı öncesi yapılacak dev şovla birlikte izleyiciler futbola ve müziğe doyacak. Atatürk Olimpiyat Stadı, Avrupa’nın en önemli finaline ev sahipliği yapmak için hazır. Dünya devleri Manchester City ve Inter, İstanbul’da kupayı kaldırmak için seyircinin karşısına çıkacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin resmi partnerleri olan Pepsi ve Ruffles’ın sunacağı 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı Açılış Töreni’nde, Grammy ödüllü şarkıcı Burna Boy ve "En İyi Yeni Sanatçı" dalında GRAMMY adaylığı da dahil rekorlarla dolu bir yıl geçiren Anitta ve ünlü DJ Alesso sahne alacak. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca hayran, uluslararası kulüp futbolunun en büyük maçı başlamadan hemen önce gerçekleşecek bu unutulmaz performansı izleyecek.

 

“Cumhuriyetimizin 100. yılında İstanbul’da yapılması bizim için çok önemli”

 

PepsiCo Türkiye İçecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Aslı Önder dev final öncesinde, “2015 yılında iş birliğine başladığımız UEFA Şampiyonlar Ligi’nin, pandemi nedeniyle iki kez İstanbul’da yapılması ertelenen final maçının bu sene, Cumhuriyetimizin 100. yılında İstanbul’da yapılması bizim için çok önemli. UEFA Şampiyonlar Ligi finallerinin en heyecanla beklenen anlarından biri olan, açılış seremonisini sahipleniyoruz. 10 Haziran’da oynanacak olan bu yılki final maçının öncesinde dünya listelerinde zirveye oturan afrobeats megastarı Burna Boy ve yüksek enerjisiyle bilinen pop yıldızı Anitta ve ünlü DJ Alesso sahneye çıkacak. Şubat ayında Pepsi elçilerimiz Burna Boy, Leo Messi, Vini Jr ve Leah Williamson bir TikTok videosu paylaşarak eğlencenin startını vermişti. Milyonlarca Futbol ve müzik tutkunu becerilerini ve danslarını TikTok'ta sergiledi. Türkiye’den 358 bin katılımın olduğu bu dijital etkinliğe katılanlar arasından seçilen kişiler, Pepsi Kick-Off Show’un bir parçası olma şansı yakaladı. 10 Haziran’dan Türkiye’den de bir takipçimiz sahnede olacak” dedi.

 

PepsiCo Türkiye Yiyecek Kategorisi Kıdemli Pazarlama Direktörü Seren Çankırı ise, “Ruffles olarak sporun ve eğlencenin hep yanında olduk. Futbolun ülkeler, uluslar ve toplumlar arasında bir köprü olduğu inancıyla bu alandaki desteğimizi sürdürüyoruz. Dünyanın en çok takip edilen ve en prestijli liglerinden biri olarak kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi sponsorluklarımız kapsamında futbol dolu bir yıl için çalışıyoruz” diye konuştu.