Şarkıcı Efecin'den Ünlü Sosyal Medya Fenomeni Mükremin Gezgin'e Dava!

Efecin, kendisine hakaret ve tehdit suçunu işlediği iddiasıyla sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'den şikayetçi oldu. Efecin, sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'in kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

 

Efecin, kendisine hakaret ve tehdit suçunu işlediği iddiasıyla sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'den şikayetçi oldu. Efecin, sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'in kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Efecin, kendisine hakaret ve tehdit suçunu işlediği iddiasıyla sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'den şikayetçi oldu. Efecin, sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'in kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. 

 

sarkici efecin den sosyal medya fenomeni mukremin gezgin e dava

 

Ölümle tehdit ediliyorum!

 

Efecin yaptığı açıklamada "Ölümle tehdit ediliyorum. Artık tehdidin boyutu büyüdü ve arkadaşlarım ailem de tehdit altında. Kimliğimin fotoğrafını aileme gönderip tehdit ediyor. Bana ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler ediyor. Adalete güvenim sonsuz hak ettiği cezayı almasını istiyorum' diyerek özür dilese bile bu dakikadan sonra kabul etmediğini ve davanın sonuna kadar takipçisi olacağını dile getirdi.

 

İşte açıklamanın detayları;