Sarp Apak'tan Yeni Proje Ve Televizyon Açıklaması! Hepimiz Muhtacız!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sarp Apak, önceki gün bir davette objektiflere yansırken, yeni projesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sarp Apak, önceki gün bir davette objektiflere yansırken, yeni projesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sarp Apak, önceki gün bir davette objektiflere yansırken, yeni projesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz'ın haberine göre; Sarp Apak ile 2018 yılında dünyaevine girdiği Bengisu Uzunöz, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, basın mensuplarına poz verdikten sonra soruları yanıtladı. Ali Atay'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ölümlü Dünya'da 'Serhan' karakterine hayat veren Sarp Apak, "Ölümlü Dünya’nın ikincisi çekilecek. Onun heyecanını yaşıyoruz. Yakında da sete çıkacağız. Kadromuzu koruyoruz, hatta yeni karakterler katılacak" dedi.

 

"TELEVİZYON BAĞIMLISI OLMUŞUZ”

 

Muhabirlerin “Dizi projeniz var mı? Televizyonda bir projede görebilecek miyiz sizi?” sorusuna Apak, “Televizyonu her zaman özlerim. Televizyon bağımlısı olmuşuz. Açıkça söyleyeyim daha iyi şartlar ve senaryolarla projeye girmek isterim. Biz hepimiz televizyona muhtacız” cevabını verdi. Bayram planlarının olmadığını belirten oyuncu, "Bayramda buradayız. Filmimiz için çalışmalara başlayacağım" açıklamasını yaptı.



Etiketler: