Seda Sayan Eşi Çağlar Ökten İle Fotoğraf Vermek İstedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Çağlar Ökten ile yaptığı evlilikle gündemde olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün bir mekanda sahne alan eşini dinlemeye giderken, gece sonunda eşine karşı mesafeli duruşuyla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Çağlar Ökten ile yaptığı evlilikle gündemde olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün bir mekanda sahne alan eşini dinlemeye giderken, gece sonunda eşine karşı mesafeli duruşuyla dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün bir mekanda sahne alan eşini dinlemeye giderken, gece sonunda eşine karşı mesafeli duruşuyla dikkat çekti.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Çağlar Ökten ile yaptığı evlilikle gündemde olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, önceki gün bir mekanda sahne alan eşini dinlemeye giderken, gece sonunda eşine karşı mesafeli duruşuyla dikkat çekti. Akşam'ın haberine göre; Geçtiğimiz akşam bir mekanda sahne alan Çağlar Ökten'i dinlemeye giden Seda Sayan, gece sonunda eşine mesafeli duruşu ile dikkat çekti. Seda Sayan, Çağlar Ökten ile fotoğraf vermek istemediğini ifade etti.