Seda Tosun Sosyal Medya Fenomeni Taner Ataş İle Evlendi!

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seda Tosun sosyal medya fenomeni sevgilisi Taner Ataş ile evlendi. 

 

Son dönemde yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seda Tosun sosyal medya fenomeni sevgilisi Taner Ataş ile evlendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Seda Tosun sosyal medya fenomeni sevgilisi Taner Ataş ile evlendi.  

 

Biz evlendik!

 

Oyuncu Seda Tosun, bir süredir birlikte olduğu sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile nikah masasına oturdu. Seda Tosun, "Evde Film izlerken 'evlenelim mi' dedi, bende hemen 'tamam' dedim, uzun zamandır böyle heyecanlanmamıştım. Doğaçlama birden olan daha romantik ve çekici geliyor" dedi. İşlerinin yoğun olması nedeniyle nikahı öne çektiklerini söyleyen Seda Tosun, anne olmak istediğinin de altını çizdi. Öte yandan 'Mucize' filminde Deli Aziz karakterinin eşi olan Mızgin'i canlandıran Seda Tosun, Mehmet Ali Erbil ve Cenk Kangöz'le yaşadığı aşklarla da gündeme gelmişti. 

 

İşte törenden kareler;

 

seda tosun taner atas ile evlendi 1

 

seda tosun taner atas ile evlendi 2

 

seda tosun taner atas ile evlendi 3

 

seda tosun taner atas ile evlendi 7

 

seda tosun taner atas ile evlendi 4

 

seda tosun taner atas ile evlendi 5

 

seda tosun taner atas ile evlendi 6