Selen Görgüzel'den Olay Frikik! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün sahne aldığı mekanda verdiği göğüs frikiğiyle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün sahne aldığı mekanda verdiği göğüs frikiğiyle gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel önceki gün sahne aldığı mekanda verdiği göğüs frikiğiyle gündem oldu. 

 

HalkTV'de yer alan habere göre; Ünlü şarkıcı Selen Görgüzel, verdiği konser sırasında dans ederken kendinden geçti. Selen Görgüzel, dans ederken elbisesisin askısı aşağıya indi göğsü açıldı, farkına bile varmadı. Her açıklamasıyla olay olan Selen Görgüzel fena frikik verdi. Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Hamdi Alkan ile evliyen düzenli olarak aldattığını, bu aldatmayı ise gözle yaptığını itiraf etmişti. Güzel şarkıcı bu kez de verdiği fririk ile gündem oldu. Göğsü komple açılan şarkıcı durumun farkına varmadı. 

 

İşte o frikik;

 

selen gorguzel den olay frikik sosyal medyada gundem oldu