Selen Görgüzel'in Başı Ev Sahibi İle Dertte! Herkes Kendine Yakışanı Yapar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada ev sahibi ile arasında sorunlar olduğunu söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada ev sahibi ile arasında sorunlar olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklamada ev sahibi ile arasında sorunlar olduğunu söyledi. 

 

Geçtiğimiz yıl Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel, Etiler'e taşınmıştı. Görgüzel, ev sahibiyle sıkıntılar yaşadığını söyleyerek, "Daha taşınalı bir yıl olmamışken beni evden çıkarmaya çalışıyor, sanırım yakında mahkemelik olacağız. Maalesef enterasan diyaloglar yaşadık kendisiyle. Herkes kendine yakışanı yapar, ben üslubumu bozmadım, bir gün ev sahibi ile böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi" dedi.

 

Ev sahiplerinin biraz adaleti, hukuğu ve yasaları bilmeleri gerekiyor!

 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Selen Görgüzel, bir arkadaşıyla Nişantaşı'ndaydı. Yeni şarkı hazırladığında olduğunu ve yakın zamanda dinleyicisi ile parçasının buluşacağını söyleyen Görgüzel, çok heyecanlı olduğunu belirtti. Geçtiğimiz yıl Hamdi Alkan'dan boşandıktan sonra Etiler'e taşınan oyuncu, ev sahibiyle sıkıntılar yaşadığını da söyledi. Ev sahibinin kendisini evden çıkarmak istemesi nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade eden Görgüzel, "Bu ara ev sahipleri biraz tuhaf. Ev sahiplerinin biraz adaleti, hukuğu ve yasaları bilmeleri gerekiyor" dedi. Selen Görgüzel, "Daha taşınalı bir yıl olmamışken beni evden çıkarmaya çalışıyor, sanırım yakında mahkemelik olacağız. Maalesef enterasan diyaloglar yaşadık kendisiyle. Herkes kendine yakışanı yapar, ben üslubumu bozmadım, bir gün ev sahibi ile böyle bir şey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi" ifadelerini kullandı. Deprem felaketi ile ilgili de konuşan Görgüzel, 6 Şubat'ta yaşanan afet sonrasında bambaşka bir insan olduğunu da kaydetti.