Selen Soyder'den Boşanma Sonrası İlk Açıklama İki İyi İnsan ...!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Selen Soyder, boşanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Selen Soyder, boşanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Selen Soyder, boşanmasının ardından yaptığı ilk açıklamada dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; 2007'de Türkiye Güzeli seçilen ve aynı zamanda pek çok dizide rol alan Selen Soyder, önceki gece Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarıyla sohbet eden Soyder, "Murat Boz ve Burcu Özberk ile yeni bir projemiz var. Bu arada Burcu ne güzel kadın..." dedi.

 

 

"İKİ İYİ İNSAN İYİ KARI KOCA OLAMIYOR”

 

Ardından midye yerken objektiflere poz veren Selen Soyder, iki ay önce iş insanı Oren Fransez ile evliliğini sonlandırmasıyla alakalı konuştu. Konuyla alakalı konuşan Soyder, "İki iyi insan iyi karı koca olamıyor. Çok iyi arkadaş olsan da çok iyi karı koca olamıyorsunuz bazen" ifadelerini kullandı. Selen Soyder, ağustos ayında 7 yıllık evliliğini bitirmişti. 2015'te nikah masasına oturan Soyder ile iş insanı Oren Fransez, anlaşmalı olarak boşanmıştı.



Etiketler: