Selin Ciğerci'den Gökhan Çıra'nın Bebek Paylaşımına Tepki! Pes!

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve evlilik haberleriyle gündemde olan eski futbolcu Gökhan Çıra'nın geçtiğimiz gün yaptığı bebek paylaşımına eski eşi Selin Ciğerci sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve evlilik haberleriyle gündemde olan eski futbolcu Gökhan Çıra'nın geçtiğimiz gün yaptığı bebek paylaşımına eski eşi Selin Ciğerci sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski futbolcu Gökhan Çıra'nın geçtiğimiz gün yaptığı bebek paylaşımına eski eşi Selin Ciğerci sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi.  

 

Eski futbolcu Gökhan Çıra, 2019 yılında Selin Ciğerci ile nikah masasına oturmasıyla çok konuşulmuştu. Çift yaşadıkları büyük aşkı 2021 yılında tek celsede sonlandırdı. Bunun üzerine ayrılığın zor geldiğini ifade eden çift, 2022 yılında yeniden nikah masasına oturarak 2 ay içerisinde yeniden boşandı. Gökhan Çıra, dün yaptığı paylaşımla baba olduğunu duyurdu. Kızıyla pozunu paylaşan Çıra şu notu düştü:

 

"Hoş geldin prensesim”

 

"Küçücük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor. Seni çok seven bir baban var. Ben sana çok aşık oldum kızım. Hayatım hayatına feda olsun. Hayırlı bir evlat olursun inşallah. Sağlıklı, huzurlu, mutlu büyüyelim canım kızım hoş geldin! Dünyamı aydınlattığın için sana ayrıca teşekkür ederim kızım.” Çıra'nın evliyken aldattığı gerekçesiyle boşandığı ve sonrasında yeniden evlenip boşandığı Selin Ciğerci, Instagram hesabının hikaye kısmında siyah bir zemine "Pes" yazarak paylaştı. Ciğerci'nin paylaşımı, Çıra'nın babalığıyla ilgili yaptığı ileri sürüldü. 

 

İşte Selin Ciğerci'nin o paylaşımı;

 

selin cigerci den gokhan cira ya bebek tepkisi