Semih Öztürk Köpek Saldırısına Uğradı! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda köpek saldırısına uğradığını belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda köpek saldırısına uğradığını belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yorumcusu Semih Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda köpek saldırısına uğradığını belirtti. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda köpek saldırısına uğradığını belirten Öztürk "Sorun Pitbull cinsi köpeklerde ya da sokakta yaşayan köpeklerde değil. Bunu lütfen herkes anlasın. Geçen gün bana da köpek saldırmasına rağmen köpeğe bir şey yapmadım.Pitbull’a ağızlık,uymayana ciddi ceza,sahipsiz köpeklere de barınak. Sorun buna itiraz eden Pitbull annelerinde. Dizim bu hale getiren 2 tane başıboş köpeğe hiçbir şey yapmadım. Hayvanın hiçbir günahı yok fakat can havliyle köpeğe vurabilirdim , zarar verebilirdim ki çok kişi ben olsam vururdum , başka ne yapabilirim dedi dizimi görenler..Eminim ki köpekler bana saldırınca tekme falan atsam etrafta hayvan düşmanı diyecek ruh hastaları türeyecekti. Asıl sorun işte bu zehirli sarmaşıklarda. Çünkü daha önce bu zihniyette sulu beyin çok gördüm. Toplumun hiçbir aşırı uca geçit vermemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

semih ozturk kopek saldirisina ugradi

 

semih ozturk kopek saldirisina ugradi