Seray Sever'den Üzücü Haber! Babası Entübe Edildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan ünlü sunucu Seray Sever, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasının entübe edildiğini duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan ünlü sunucu Seray Sever, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasının entübe edildiğini duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan ünlü sunucu Seray Sever, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda babasının entübe edildiğini duyurdu. 

 

Babası entübe edildi!

 

İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Seray Sever doğum gününde üzücü haberi takipçileriyle paylaştı. Evinde doğum günü pastasını üfleyen Seray Sever babasının entübe edildiğini duyurdu. Sever "Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili'ne denk geldi. Tüm dualarım şu an entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babam için" dedi. 

 

seray sever den uzucu haber babasi entube edildi



Etiketler: