Serel Yereli Babasına Yazdığı Şarkının Klibinde Oynaması İçin La Casa De Papel'in Yıldızına Teklif Götürdü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, 2011 yılında kaybettiği babası için yazdığı "Dadyys Gone" şarkısının klibinde oynaması için La Casa De Papel'in yıldızlarından Alvaro Morte'ye teklif götürdü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, 2011 yılında kaybettiği babası için yazdığı "Dadyys Gone" şarkısının klibinde oynaması için La Casa De Papel'in yıldızlarından Alvaro Morte'ye teklif götürdü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, 2011 yılında kaybettiği babası için yazdığı "Dadyys Gone" şarkısının klibinde oynaması için La Casa De Papel'in yıldızlarından Alvaro Morte'ye teklif götürdü.

 

Serel Yereli, 2011'de vefat eden babası için yazdığı "Daddy's Gone"e iddialı bir klip çekmeye hazırlanıyor. Klipte Serel'in babası, eski milli hentbolcu Serdar Yereli'yi canlandırması için "La Casa de Papel"in Profesör'ü Alvaro Morte'a teklif götürüldü.

 

serel yereli babasinin klibi icin the proffessor a teklif goturdu

 

serel yereli alvaro morte la casa de papel