Serel Yereli Siyah Sırt Dekolteli Elbisesi İle Konuşuldu! İşte O Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı siyah sırt dekolteli elbisesi ile sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı siyah sırt dekolteli elbisesi ile sosyal medyada beğeni topladı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve oyunculuğu bıraktıktan sonra Londra'da müzik okumaya karar veren ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, Instagram sayfasından yaptığı siyah sırt dekolteli elbisesi ile sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Rol aldığı Bodrum Masalı dizisiyle oyunculuk kariyerinde önemli yerlere gelen sonrasında aldığı karar ile Londra'da müzik okumaya karar veren ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Ailesini ziyaret için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a dönen ünlü oyuncu ve şarkıcı yaptığı sırt dekolteli paylaşımı ile sosyal medyada kısa sürede binlerce beğeni alırken takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,

 

serel yereli sirt dekoltesi ile konusuldu

 

serel yereli sirt dekoltesi ile konusuldu

 

serel yereli sirt dekoltesi ile konusuldu



Etiketler: