Seren Serengil Deniz Akkaya Ve Söylemezsem Olmaz Sunucularına Dava Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, Deniz Akkaya'nın önceki gün kendisi hakkındaki ifadeleri sonrası Akkaya ile beraber Söylemezsem Olmaz yapımcısı ve sunucularına dava açtığını duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, Deniz Akkaya'nın önceki gün kendisi hakkındaki ifadeleri sonrası Akkaya ile beraber Söylemezsem Olmaz yapımcısı ve sunucularına dava açtığını duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, Deniz Akkaya'nın önceki gün kendisi hakkındaki ifadeleri sonrası Akkaya ile beraber Söylemezsem Olmaz yapımcısı ve sunucularına dava açtığını duyurdu.  

 

Bircan Bali ve Arto ile tartışarak Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Seren Serengil, günlerdir süren sessizliğini, Deniz Akkaya'nın "Halvette altına kaçırıyordu" sözlerinden sonra yaptığı bir paylaşımla bozdu. Serengil yapımcısı da dahil 4 kişiye dava açtığını duyurdu. En dikkat çeken magazin programlarından olan Söylemezsem Olmaz, geçtiğimiz günlerde sunucularının tartışmasıyla gündeme oturmuştu. Seren Serengil'in iki kez hastanelik olması tartışmayı çok farklı boyuta getirmişti. Seren Serengil'in son dönemde programda söylediklerinden dolayı ilişiği kesildi.

 

DENİZ AKKAYA'NIN PAYLAŞIMI SONRASI HAREKETE GEÇTİ

 

Programdan ayrıldığından bu yana tek bir söz söylemeyen ve derin bir sessizliğe gömülen Seren Serengil, programın eski yorumcularından Deniz Akkaya'nın paylaşımlarından sonra harekete geçti. Serengil "Halvetteyken altına kaçırıyordu" sözlerinden sonra Deniz Akkaya ve programın sunucuları Bircan Bali, Arto Dalga hakkında dava açtığını duyurdu.

 

İşte o paylaşım;

 

seren serengil deniz akkaya ve soylemezsem olmaz sunucularina dava acti