Seren Serengil Mustafa Tohma'yı Affetti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil geçtiğimiz haftalarda ihanet gerekçesiyle ayrıldığı sevgilisini affetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil geçtiğimiz haftalarda ihanet gerekçesiyle ayrıldığı sevgilisini affetti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil geçtiğimiz haftalarda ihanet gerekçesiyle ayrıldığı sevgilisini affetti. 

 

Ünlü sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda yıllardır aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma'dan ayrıldığını açıklamıştı. Ünlü isim eski sevgilisine bir şans daha verdi. Ünlü sunucu Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda yıllardır aşk yaşadığı Mustafa Rahman Tohma'dan ayrıldığını açıklamıştı. Serengil, sosyal medya hesabından Mustafa Rahman Tohma'nın ihanetine uğradığını şu sözlerle açıklamıştı:

 

'EVLİSİN AHLAKSIZ’

 

Ayrıldıklarını açıklamadan çok kısa bir süre önce Instagram hesabından 'İki çocuğun var, evlisin ahlaksız' ifadeleriyle bir paylaşımda bulunan Serengil'in bu paylaşımı "Aldatıldı mı?" sorusunu akıllara getirmişti. Açıklamasının ardından Serengil, Mustafa Rahman Tohma'nın kendisine yalan söylediğini ifade etti. Serengil, Mustafa Rahman Tohma'nın kendisini aldattığını söyleyerek, birlikte olduğu kişinin de evli ve çocuklu olduğunu öne sürmüştü.

 

'BU ALDATMAKTIR’

 

Seren Serengil yaptığı canlı yayında Mustafa Tohma'nın evli ve iki çocuklu bir kadınla bir süredir mesajlaştığını, bu mesajları kendisine sorduğunda ise "Deprem hakkında konuşuyoruz" dediğini söylemişti. "Ben bunları kaldıramam. O ismin kim olduğunu boşverin" diyen Seren Serengil, "Ben mesajları gördüm sadece dertleştiklerini söyledi. Ama kimse kimseyle 50 gün böyle konuşmaz. Şimdi yayını kapatıyorum. Bugün modum yok malum, aldatıldım. Erkekler aldatmayı yatak odasında yakalanmak zannediyor ama öyle değil. Biriyle dertleşmek değil bu mesajlaşmak. Bu aldatmaktır." diye konuşmuştu. Seren Serengil ve Mustafa Tohma cephesinden sürpriz bir gelişme haberi geldi. Seren Serengil, eski sevgilisi Mustafa Tohma barıştı. İhaneti affeden Serengil ve sevgilisi Tohma ilişkilerinin yolunda gittiğini ifade etti.