Seren Serengil Sağlık Sorunlarını Sosyal Medya Sayfasından Paylaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve yorumcu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarından bahsetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu ve yorumcu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarından bahsetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve yorumcu Seren Serengil, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarından bahsetti.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ben hastaneye 48 kilo olunca annem zorla götürüyor. En nefret ettiğim şey hastaneye gitmek ama böyle giderse zaten yatmak üzere geleceğim. Şu zayıflama isteği hastalığımız hasta ediyor. Ben çok halsizim yemek yememe rağmen zayıflıyorum artık. Sakın gidip ameliyat falan olmayın dertmiş bu. Ben su da içmiyorum, vitamin de almıyorum sonuç yol, su, elektrik olarak döndü." ifadelerini kullanan Serengil, sağlık sorunlarını takipçileriyle paylaştı. 

 

İşte o paylaşım;

 

Seren Serengil