Seren Şirince Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Seren Şirin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Seren Şirince ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Seren Şirince kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Seren Şirin kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Seren Şirince ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Seren Şirince ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Seren Şirince kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

seren sirince kimdir nerelidir evli mi sevgilisi var mi

 

Seren Şirince kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Seren Şirince kimdirSeren Şirince, 1 Ocak 1988 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. ... Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Derya karakterine hayat veren Seren Şirince, 1.56 metre boyunda, 45 kilo ve Oğlak burcudur. Aslen İzmirli, 2019 yılının Ağustos ayında bir süredir beraber olduğu İngiliz Tobias Sutter ile evlendi. İlkokuldayken, doktor, avukat, astronot gibi mesleklere ilgi duyuyordu. Anaokuluna giderken, evde kuzenleriyle gösteriler hazırlayıp sergilerdi. “Annem, ‘küçükken ne olacağın belliydi’ der hep.  Aslında yönetmen olmak istiyordum, hala da hayatımın bir noktasında yapmayı çok istiyorum. Lisede sinema-televizyon okumak istediğime karar vermiştim ama arkadaş çevremde sürekli taklitler yapıyordum, çok eğleniyorlardı ve onlar ‘sen oyuncu olmalısın, tam sana göre’ dedikçe ben de oturup düşündüm ve İzmir Han Tiyatrosu’na gittim. Hiç unutmuyorum onu, annemle gitmiştik ve Rüçhan Gürel bana tirat vermişti, ezberleyip oynamamı istedi, beni ona göre kursa alacağını söyledi. Ders aldım ve konservatuvarı ilk senemde kazandım.” Televizyon macerasına, 2012 yılında ‘Araf Zamanı’ dizisiyle başladı. ‘İlişki Durumu Karışık’ dizisinde canlandırdığı ‘Ayşegül’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Sempatik, sıcakkanlı, pozitif. “Arkadaşlarıma göre, pozitif ve mutluyken enerjim de muhteşem ama karanlık ve agresif anlarımda durumun onlar için zorlaştığı yönünde tespitleri var. Ama genelde pozitifim, gülüyorum, hatta çok fazla gülüyor olabilirim.” Hayatta en önemli şeyin iyi bir insan olabilmek olduğunu düşünüyor. “İnsan kimyasal olarak da bencil bir varlık olduğu için, geçmişte amaç edindiğimiz ve her zaman sahip olmak istediğimiz şeylere sahip olduktan sonra aslında onun çok da önemli olmadığı hissine kapılıyoruz. O yüzden hayatta ille de bir şeye sahip olmak uğruna hareket etmek yerine hep daha iyi bir insan olmak için çabalamayı isterim.”