Serenay Sarıkaya'nın Aile Dizisinde Şarkı Söylediği Anlar Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin yeni bölümünde sahne performansıyla da hayran bıraktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin yeni bölümünde sahne performansıyla da hayran bıraktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Show TV'de yayınlanan Aile dizisinin yeni bölümünde sahne performansıyla da hayran bıraktı. 

 

Salı akşamı Show TV'de ekrana gelecek olan Aile dizisinden ön izleme sahnesi yayınlandı. Yeni bölüm sahnesinde Serenay Sarıkaya'nın 'Yaramızda Kalsın' şarkısını söylediği anlar sosyal medyada gündem oldu. Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un paylaştığı Aile dizisinin salı akşamı yayınlanacak olan 6. bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Ön izlemede Devin (Serenay Sarıkaya) ile Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) eğlenmek için bir mekana gidiyor.

 

Sahnedeki sanatçı şarkı söylerken ikiliye mikrofon uzatıyor. Aslan “Devin’de ses yok, kız kardeşinde iyi ses var” diyor. Bunun üzerine sinirlenen Devin ise mikrofonu eline alarak Merve Özbey’in ‘Yaramızda Kalsın’ adlı şarkısını seslendiriyor. Daha önceki projelerinde de şarkı söyleyen Serenay Sarıkaya, sesiyle bir kez daha kendine hayran bıraktı.

 

“HER HAFTA ŞARKI SÖYLESİN”

 

Sosyal medyada gündem olan oyuncu için “Her hafta şarkı söylesin”, “Muhteşem”, “Biz de Aslan gibi hayran hayran bakıyoruz”, “Şahane bir ses” yorumları yapıldı.