Serkan Can İle Devran Çağlar Yeniden Doğuyor!

Yeni ses yeni soluk ilk teklisi ile bizleri şaşırtan Serkan Can (Sekoletta) Türkiye’de arabeski yenilikçi bir şekilde yeniden doğuruyor. Resmen arabeske yenilikçi bir perde açan genç solist ilk teklisi olmasına rağmen çok iddialı bir şarkı ile müzik piyasasına giriş yaptı.  

 

Yeni ses yeni soluk ilk teklisi ile bizleri şaşırtan Serkan Can (Sekoletta) Türkiye’de arabeski yenilikçi bir şekilde yeniden doğuruyor. Resmen arabeske yenilikçi bir perde açan genç solist ilk teklisi olmasına rağmen çok iddialı bir şarkı ile müzik piyasasına giriş yaptı. 

 

Serkan Can ile Devran Caglar yeniden doguyor 1

 

AŞK MISIN? DERT MİSİN?

 

AŞK MISIN ? DERT MİSİN? diye tüm Türkiye’ye seslenen Serkan Can'ın şarkısı şimdi tüm dijital platformlarda yayında. Serkan Can ses rengi ile rahmetli Devran Çağlar’a benzetilirken bir çok insan tarafından da eleştirildi. Hatta bazı yorumlarda sanat güneşi yeniden doğuyor ifadeleri dahi kullanıldı. Serkan Can'a sanat hayatında başarılar diliyoruz. TikTok’ta çektiği videolarla popülerliği kazanmış ve tok oturaklı sesiyle adeta Devran Çağlar benzeri sesiyle yüz binlerce hayranı kazanıp bizlere ismini duyurmuştur. Müziğe profesyonel olarak adım atan Serkan Can (sekoletta) gayet de iddialı!

 

Serkan Can ile Devran Caglar yeniden doguyor 2

 

 

Yazan: Furkan Efe Cin (Efecin)