Åževval Sam'dan Dikkat Çeken Sevda Noyan Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman dikkat çeken ünlü oyuncu ve ÅŸarkıcı Åževval Sam, Twitter'da yaptığı paylaşımda dün 15 temmuz ifadeleriyle olay yaratan ve komÅŸularını ölümle tehdit eden Sevda Noyan ile ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman dikkat çeken ünlü oyuncu ve ÅŸarkıcı Åževval Sam, Twitter'da yaptığı paylaşımda dün 15 temmuz ifadeleriyle olay yaratan ve komÅŸularını ölümle tehdit eden Sevda Noyan ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu ve ÅŸarkıcı Åževval Sam, Twitter'da yaptığı paylaşımda dün 15 temmuz ifadeleriyle olay yaratan ve komÅŸularını ölümle tehdit eden Sevda Noyan ile ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Noyan için "Ay Allah affetsin, içindeki nefret kızı yakacak...herkes ölecek bir gün de...bu kinle yaÅŸamak, elini kana bulamak için fırsat kollamak..vah vah! Nefsine aldananlara çok üzülüyorum. 7 günahı bilse belki içindeki ÅŸeytanın onu nasıl kandırdığını görür ama sanırım kalpler mühürlü!" ifadelerini kullanan Sam bu paylaşımla sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım,