Şeyda Erdoğan Güleda Cankel Cinayetine İsyan Etti!

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Şeyda Erdoğan, dün 5 yıllık eski sevgilisi Zafer P. tarafından önce boğulmaya çalışarak ardından bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki fotoğrafçılık 1. sınıf öğrencisi Güleda Cankel cinayetine isyan etti. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Şeyda Erdoğan, dün 5 yıllık eski sevgilisi Zafer P. tarafından önce boğulmaya çalışarak ardından bıçaklanarak öldürülen 19 yaşındaki fotoğrafçılık 1. sınıf öğrencisi Güleda Cankel cinayetine isyan etti. Twitter sayfasından eski sevgilisinin sosyal medya sayfasından Güleda Cankel'i katlettikten sonra önce "Bitti", ardından "Herşeyin zamanı yaşadığınız o andır, mutlu olmayı ertelemeyin. Canınız istediği zaman ölmeyeceksiniz. Biz zamanın değerini bilemedik" ifadeleriyle paylaşım yapan katil zanlısının paylaşımlarına isyan eden ünlü Youtuber Twitter sayfasından duygularını dile getirdi. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı Güleda Cankel cinayetine ilişkin duygularında "Gerçekten bu başka bir seviye bu gerçekten hastalığın farklı bir boyutu. Allahın belası. Ne desem bilmiyorum kan sıçradı resmen beynime." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber bu paylaşımı ile sosyal medyada öne çıktı. 

 

İşte Şeyda Erdoğan'ın o paylaşımı;