Şeyda Erdoğan'ı Kim Tehdit Ediyor?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Şeyda Erdoğan Twitter sayfasından kendisini ve ailesini ölümle tehdit edenler hakkında kapsamlı bir açıklama yayınlayarak duruma isyan etti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Şeyda Erdoğan Twitter sayfasından kendisini ve ailesini ölümle tehdit edenler hakkında kapsamlı bir açıklama yayınlayarak duruma isyan etti. Twitter sayfasından yayınladığı açıklamasında "Hiç huyum değil ama artık ben de susmaktan sıkıldım. Tüm adli süreçler çoktan bitti aslında. 3 senedir görüşmediğimiz ve 1 yıldır da resmen boşandı annem ve babam. Tüm adli süreçlerde biz haklı çıktık. Ve babam ve ailesi tarafından tehdit ediliyoruz. Bir kadın olarak asla susmam. Bir evlat olarak asla annemi ve kardeşimi bu korkuyla yaşatmam. Biz kendimize 3 yıldır ayrı bir hayat kurduk. Tüm adli süreç bitti. Ama canımızla tehdit ediliyoruz. Avukatımızla beraber tekrar bir adli sürece gireceğiz. Ama buradan da halka açık bir duyuru yapıyorum. Bana yahut aileme bir şey olursa sorumlusu babam ve ailesidir.

 

Gerekirse ismen de paylaşacağım. Bu zamana kadar hep adli süreçle her şeyi hallettik. Hep sustum yansıtmadım. Ama biz sustukça korktuk sandılar. Ben buradayım ailem burada ve biz kendi düzenimizde yaşamaya devam edeceğiz. Bu halka açık bir suç duyurusudur.

 

Adli süreç de yine bizim yanımızda olacaktır. Olayın eyleme dökülmesi halinde adli sürecin dışında bu kişilerin ismini cismini her şeyini de yayınlamaya bu olayın tüm ayrıntılarını anlatmaya hazırım. Bu sadece bir uyarı. Çünkü biliyorum ki onlar bunları da görecekler. Çünkü benim annem çöp atmaya bile korkuyla çıkacaksa bu tehditleri edenler de utanmadan gezemeyecekler sokakta. Hele ki bunu yapan bir ilkokul öğretmeniyse… Ben 18 yaşından beri ailemi bir şekilde ayakta tuttum.

 

Kimseye mudane olmadan en iyi şekilde hem de. Babamın bize hiç yaşatmadığı şekilde hem de. 21 yaşındayım 3 senedir adliye koridorlarındayım. Ama bu zamana kadar bu mecraya hiç bunu yansıtmadım. Her şeyi hukuksal olarak çözdük. Ama bir türlü peşimizi bırakmıyorlar. Bunu yapanlardan biri öğretmen hem de 2 üniversite bitirmiş bir insan. Ailesi kardeşleri erkek çocukları hepsi bizi tehdit ediyor.

 

Ben her şeyi güzellikle çözmeye aileme huzur sağlamaya çalıştım. Ben şanslıyım ki bunları duyurmaya cesaretim ve gücüm var. Bu zamana kadar sadece ailemin huzuru için sessiz sedasız halletmeye çalıştım. Ama olmadı demek anlamıyorlar bundan.

 

Bugünlük bu konuya dair son söyleyeceklerim bunlardır. Bizim için hayat yarın da devam edecek kaldığı yerden hem de en güzel şekilde. Susmadan ve huzurla." ifadeleriyle yaşadıklarını anlatan ünlü Youtuber bu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Şeyda Erdoğan'ın Instagram sayfasından alınmıştır.