Şeyda Erdoğan PUBG'ye İsyan Ettii! Ne Zaman Düzelteceksiniz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda PUBG ile ilgili şikayetlerini paylaşırken ifadeleri sosyal medyada ilgi çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda PUBG ile ilgili şikayetlerini paylaşırken ifadeleri sosyal medyada ilgi çekti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda PUBG ile ilgili şikayetlerini paylaşırken ifadeleri sosyal medyada ilgi çekti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Oyundaki hacker hakkında bir düzenleme yapmayı düşünüyor musunuz? yoksa otomatik nişana ölmeye devam mı edelim.. Her seferinde bildiriyorum geri dönüş yok bari hesapları banlayın. Bir de inanılmaz bir dürbün kıtlığı yaşıyoruz haritadaki dürbünleri mi azalttınız?" ifadelerini kullanırken PUBG ile ilgili şikayetlerini paylaştı. 

 

İşte o paylaşımlar;