Seyhan Soylu 4. Kez Evlenecek! İşte Düğün Tarihi!

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seyhan Soylu, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda 4. kez evleneceğini açıkladı. 

 

Flash TV'de yayınlanan Al Sana Haber programında yaptığı yorumlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seyhan Soylu, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda 4. kez evleneceğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seyhan Soylu, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda 4. kez evleneceğini açıkladı.

 

seyhan soylu dordunce kez evleniyor

 

4. kez evleniyor!

 

Al Sana Haber programının sunucusu Seyhan Soylu, Osmanlı Padişahı'nın haneden soyu olan Sultan Reşat'ın soyundan Tosun Paşa'nın 1.kuşak torunu akademisyen ve bilişimci Can Tosunbey'in evlilik teklifini kabul ettiğini 14 Şubat'a saatler kala duyurdu.

 

Soylu, "Bugüne kadar 3 izdivaç yaptım. Ilk eşim İran prensi Ataollah Pehlevi 'ydi. 2. Eşim Ünlü Kırımlı ailesinin en büyük oğlu Cenk Kırımlı son eşim muhafazakar bir aile olan Rizeli Yazicilardan Fahri Yazici 'di artık evlilik bana çok uzak dilim yandı dedim ve büyük konuşmuş olmalıyım ki çok uzun yıllardır arkadaşım olan Osmanlı Haneden soyundan Can Tosunbey Kara 'dan bugün evlenme teklifi alınca bu bir alin yazısı dedim ve evlilik teklifini kabul ettim." ifadelerini kullanmasının ardından "Allah nasip ederse bu yaz Çırağan Saray'ında düğünümüzü aile arasında küçük bir tören ile gerçekleştireceğiz." sözleriyle de düğün haberini verdi.