Şeyma Subaşı O Partiyi Sadece Aboneleriyle Paylaşma Kararı Aldı! Para Basacak!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bekarlığa veda partisini sadece aboneleriyle paylaşacağını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bekarlığa veda partisini sadece aboneleriyle paylaşacağını açıkladı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda bekarlığa veda partisini sadece aboneleriyle paylaşacağını açıkladı. 

 

seyma subasi bekarliga veda partisini sadece aboneleriyle paylasacak

 

Para basacak!

 

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Meedo ile 5 Mayıs'ta Marakeş'te evlenecek. Subaşı, bu hafta sonu bekarlığa veda partisi yapacak. Subaşı'nın partisini sadece 66,99 liraya abone olanlar görebilecek. Şeyma Subaşı, dünyada birçok yıldızın ve influencer’ın “ücretli abonelik” karşılığında Instagram’da özel içerikler paylaşma modasına Türkiye’den ilk katılan isim olmuştu. Instagram hesabından "Seyahatlerimden ve hayat yolculuklarımdan daha fazlasını görmek için" diyerek takipçilerine aboneliğe çağıran Şeyma Subaşı'nın özel hayatını takip etmenin aylık bedeli ise 66.99 TL olarak açıklanmıştı. Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre; Şeyma Subaşı Miami’deki bekarlığa veda partisini sadece aboneleriyle paylaşacak. Şeyma Subaşı, sayfasından duyuru yapıp 'Bekarlığa veda partimi sadece abonelerime göstereceğim' dedi. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Subaşı daha önce sosyal medya hesabından düğün davetiyesini paylaşmış, "Mutluluğunu sosyal medyada paylaşma Şeyma... Mutluluk bir seçimdir ve ben mutluyum. Bazen onları paylaşırım. Her neyse çok heyecanlıyım" diye yazmıştı. Öte yandan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından birbirinden cesur pozlarını sergilemeye devam ediyor.