Shaquille O'Neal'dan Kobe Bryant İçin Duygusal Sözler!

Uzun bir dönem Los Angeles Lakers'ta beraber oynadığı takım arkadaşı Kobe Bryant'ın ölümünden sonra ünlü basketbolcu Shaquille O'Neal Twitter sayfası üzerinden çok duygusal bir mesaj kaleme aldı. 

 

Uzun bir dönem Los Angeles Lakers'ta beraber oynadığı takım arkadaşı Kobe Bryant'ın ölümünden sonra ünlü basketbolcu Shaquille O'Neal Twitter sayfası üzerinden çok duygusal bir mesaj kaleme aldı. Geçtiğimiz gün kızıyla birlikte geçirdiği helikopter kazası sonrası hayatı sona eren NBA efsanesi Kobe Bryant için ünlülerden duygusal mesajlar gelmeye devam ederken, Shaquille O'Neal da eski takım arkadaşı için çok duygusal bir yazı kaleme aldı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Kobe bir sporcudan daha çok iyi bir aile babasıydı. O'nun çocuklarına her zaman kendi çocuğum gibi bakar, öyle sarılırdım, o da aynı şekilde benim çocuklarıma aynı şekilde sarılır ve bakardı. Gigi benim en küçük kızımla aynı gün doğmuştu." ifadelerini kullanırken, önceki tweetinde ise "Kızım Gigi ve kardeşim Kobe'yi kaybetmenin acısını inanın hiç bir kelime ile tarif edemem. Sizi çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Bryant ailesi ve diğer yolcuların ailesine baş sağlığı diliyorum." dedi. 

 

İşte Shaquille O'Neal'ın o paylaşımı;