Show TV Bombayı Patlattı! Tolga Sarıtaş'ın Haluk Bilginer İmtihanı! İşte Detaylar!

Show TV'de başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaşmaya hazırlandığı yeni dizisi Baba'nın tanıtım fragmanı yayınlanırken, reyting savaşlarında yeni bir cephe açılmaya hazırlanıyor. 

 

Show TV'de başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaşmaya hazırlandığı yeni dizisi Baba'nın tanıtım fragmanı yayınlanırken, reyting savaşlarında yeni bir cephe açılmaya hazırlanıyor. Son dönemde yayınlanan fragmanlarıyla büyük bir heyecan yaratan Çukur'un senaristi Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı yapım Baba dizisi, Tolga Sarıtaş ile Emmy ödüllü oyuncu Haluk Bilginer'i buluştururken, dizi sosyal medyada büyük merak konusu oldu. 

 

show tv bombayi patlatti tolga saritas in haluk bilginer ile imtihani 1

 

Show TV sezon ortasında bomba bir diziyle reyting savaşına yeni bir cephe açıyor. İlk fragmanıyla merak uyandıran "Baba" için sayılı günler kaldı. Çok değil daha geçen sene "Arıza"ya bağlayan Tolga Sarıtaş bu kez "Baba" ile Haluk Bilginer'e kafa tutacak. İlk fragmanda bilge sözleriyle merak uyandıran dizi belliki yürekleri yakacak. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı "Baba" dizisi merakla bekleniyor. Ay Yapım imzalı proje ekrana gelmek için gün sayıyor.

 

show tv bombayi patlatti tolga saritas in haluk bilginer ile imtihani 2

 

Muhteşem Yüzyıl'da "Şehzade Cihangir" karakteriyle seyircinin gönlüne taht kuran Tolga Sarıtaş, oyunculuk serüvenine Haluk Bilginer ile oynayacağı "Baba" dizisiyle devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere Show TV ekranında izleyicilerle buluşan Arıza dizisinin final yapması birçok dizi hayranını üzmüştü. Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin etkileyiciliği de çok konuşulmuştu. "Ali Rıza" karakteriyle çok sevilen Tolga Sarıtaş, duayen bir isimle yeniden Show TV ekranlarına dönme hazırlığında.

 

show tv bombayi patlatti tolga saritas in haluk bilginer ile imtihani 3

 

Ünlü oyuncu, Ay Yapım imzalı "Baba" dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ile başrolde buluştu. Emmy ödüllü usta oyuncunun ekrana dönüşü izleyicilerde büyük heyecan yarattı. Bugüne kadar Türkiye ve yurtdışında birçok yapımda rol alan Bilginer’in isminin yapımda geçmesi diziyle ilgili beklentileri daha da artırdı. En son PuhuTV'de Şahsiyet dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Bilginer, oynadığı karaktere kattığı duygu ve üstün performansıyla övgüler almıştı.

 

show tv bombayi patlatti tolga saritas in haluk bilginer ile imtihani 4

 

Dizide Tolga Sarıtaş gibi genç bir yeteneğin yanı sıra Haluk Bilginer gibi usta bir ismin daha yapımda yer alması, projenin değerini bir kat daha arttırmakta. Usta isim Ayda Aksel'in de yer aldığı proje şimdiden merak konusu! Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın kaleme aldığı dizide, Ödemişli Saruhanlı ailesinin yaşamı konu alınıyor. Despot babanın otoriter düzenini değiştirmeye and içen baba ve oğlun çatışmalarını izleyeceğiz. Tolga Sarıtaş’ın canlandırdığı Kadir Saruhanlı, dört yıldır tutuklu olarak kaldığı cezaevinden çıkmıştır. Ağabeyi onu almaya gelir fakat geçen sürede ailesi hiç ziyaretine gelmemiştir. Bir ailenin dramını anlatacak olan Baba dizisinde ayrıca Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş da rol alıyor.



Etiketler: