Sıla Gençoğlu'dan Canlı Yayındaki Yüz İfadesiyle İlgili Açıklama!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle ünlüler sosyal medya sayfalarından hayranlarıyla canlı yayında etkileşime girmeye devam ederken, Sıla Gençoğlu geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği canlı yayındaki çok tartışılan surat ifadesi nedeniyle Twitter sayfası üzerinden açıklamalarda bulundu. 

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle ünlüler sosyal medya sayfalarından hayranlarıyla canlı yayında etkileşime girmeye devam ederken, Sıla Gençoğlu geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği canlı yayındaki çok tartışılan surat ifadesi nedeniyle Twitter sayfası üzerinden açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, Twitter sayfası üzerinden geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği canlı yayındaki çok tartışılan surat ifadesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Uzatmadan yekten söyleyeyim: Heyecanla, şevkle en çok da şifa niyetine yaptığım o canlı yayına türlü çirkinlik yaraştırılıyormuş. Elbet bazıları tarafından. Teknoloji kabiliyetli biri değilim, hep başka heveslerim oldu bu hayatta. Canlı yayını kapatmadığımı farkettiğimde kötü niyet içermediği, aslen heyecanımdan kurtulduğumu içerdiği için ve gırgır olduğundan güldük geçtik buna. Ama ah o fesatı her daim fırsata çevirmek için burada olacağız. Yeni bir şarkı üstündeydik biz mesela iki gün önce. Dün başka bir şarkının temeli atıldı. Bugün iki satır var yeni, defterde. Yan yana olmak gerekmiyor bunları yapmak için. Üstelik Türkçe'de yan yana ayrı yazılıyor. Bırakın kendi dört duvarınızdan taşanı, içerde kim bilir neler var? Salın, biz de şahit olmayalım mı?" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla hayranlarından yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama;