Simon Leviev Yaptığı Paylaşımda Duruma Açıklık Getirdi! Tam Bir Rüya Hayat!

Netflix'te yayınlanan Tinder Avcısı belgeseliyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran İsrailli Simon Leviev, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkındaki dolandırıcı iddialarına yanıt verdi. Peki Simon Leviev neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Netflix'te yayınlanan Tinder Avcısı belgeseliyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran İsrailli Simon Leviev, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkındaki dolandırıcı iddialarına yanıt verdi. Son dönemde İstanbul'a yaptığı seyahat ile konuşulan İsrailli Simon Leviev, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki Simon Leviev neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Benim param Tinder'daki kızlardan gelmiyor!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hakkında yapılan dolandırıcı iddialarına yanıt veren Leviev "Yarın ülkeme dönüyorum. Daha güvende olacağım ve gerçek bundan sonra ortaya çıkacak. Gerçeğe gelince bu işin nasıl ortaya çıktığını anlatayım. Peter ve ben çocukluk arkadaşıyız. Bu yaşam tarzı hiçbir zaman o kızların paralarıyla gelmedi. Tıpkı diğer erkekler gibi benim de bir Tinder hesabım var. Fakat Tinder’a paraya bakmayan kız bulmak maalesef çok zor. Ben hiçbir zaman zenginliğimi saklamadım fakat her zaman gerçek aşkı bilmek istedim. Tinder’da konuştuğum kızlar gerçekten yaptığımız sohbetten mi beni görmek istyor yoksa jetimdeki fotoğraflardan mı etkilenip beni görmek istiyorlar bunu kestirmek oldukça güç.

 

Cecilie tıpkı bu bahsettiğim kızlar gibi görüşmeye başladığımızdan bir ay sonrasında aşkın gerçek olmadığını  hissettiğim bir kızdı. “Jet seyahati, yıldızlı restoranlar, saray, mücevher, kıyafetler, çanta ve hediyeler tam bir hayal hayat” ifadelerini kullandı. 

 

İşte o açıklama;

 

simon leviev hakkindaki dolandiricilik iddialarina yanit verdi 1

 

simon leviev hakkindaki dolandiricilik iddialarina yanit verdi 2

 

 

simon leviev hakkindaki dolandiricilik iddialarina yanit verdi 3

 

simon leviev hakkindaki dolandiricilik iddialarina yanit verdi 4