Siz Çok Yaşayın Tüm Hayalim Dileğim O!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Hande Doğandemir, yayınladığı paylaşımı ile dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren güzel oyuncu Hande Doğandemir, yayınladığı paylaşımı ile dikkat çekti. Son dönemde katıldığı sosyal sorumluluk projeleri ile geniş kitlelerin takdirini kazanan güzel oyuncu Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda çocuklar için "Siz çok yaşayın tüm dileğim, hayalim o" ifadelerini kullandı. 

 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Eğitimde fırsat eşitliği"ne dikkat çekmek için gittiği köy okullarında yaşadıklarından bahseden ünlü oyuncu bu paylaşımı ile yoğun ilgi gördü. 

 

 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda köy okullarında tanıştığı çocuklar için "Çok güzelsiniz “sen istersen dünya değişir” projemizin ilk ayağı “eğitimde fırsat eşitliği”ne dikkat çekmek için gittimiz Kars’ın Subatan ve Soylu köylerinin okullarını ziyaret ettiğimde tanıştım onlarla.. gözlerindeki neşe ve umut her şeye değer.. siz çok yaşayın ve bütün hayallerinizi gerçekleştirin, tüm dileğim" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

 

İşte Hande Doğandemir'in tanıştığı o çocuklar; 

 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Hande Doğandemir'in Instagram sayfasından alınmıştır.