Sokak Hayvanlarının Öldürülmesini Savunan Yıldız Tilbe'ye Hayko Cepkin'den Sert Cevap! Olay Oldu!

Hayko Cepkin Yıldız Tilbe'nin sokak hayvaları öldürülsün sözlerine ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, sokak hayvanlarının öldürülmesini savunan Yıldız Tilbe ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı. 

 

Hayko Cepkin Yıldız Tilbe'nin sokak hayvaları öldürülsün sözlerine ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, sokak hayvanlarının öldürülmesini savunan Yıldız Tilbe ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Hayko Cepkin, sokak hayvanlarının öldürülmesini savunan Yıldız Tilbe ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarının öldürülmesini savunan Yıldız Tilbe için "Kendisini ve doğadaki varlığını herşeyin üstünde görme gafletine düşmüş, yaşamın farkındalığını yitirmişliğe net bir örnek. Doğduğu an Yardım edeni olmaz ise Kendi kendine bile büyüyemeyen bir varlığı gözünüzde malesef fazla büyütüyorsunuz." ifadelerini kullanan Cepkin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

hayko cepkin den yildiz tilbe nin sokak hayvanlari oldurulsun sozlerine sert yanit