Somer Sivrioğlu'nun Tahsin Küçük'ten Şaşırtan İsteği! Sosyal Medyada Olay Oldu!

Somer Sivrioğlu Masterchef Tahsin Küçükoğlu'ndan ne istedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şef Somer Sivrioğlu, Masterchef yarışmacılarından Tahsin Küçük'ten isteği ile sosyal medyada gündem oldu. Peki Somer Sivrioğlu Masterchef Tahsin Küçükoğlu'ndan ne istedi? Cevaplar haberimizde..

 

Somer Sivrioğlu Masterchef Tahsin Küçükoğlu'ndan ne istedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şef Somer Sivrioğlu, Masterchef yarışmacılarından Tahsin Küçük'ten isteği ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şef Somer Sivrioğlu, Masterchef yarışmacılarından Tahsin Küçük'ten isteği ile sosyal medyada gündem oldu. Peki Somer Sivrioğlu Masterchef Tahsin Küçükoğlu'ndan ne istedi? Cevaplar haberimizde..

 

somer sivrioglu nun tahsin kucuk ten sasirtan istegi 1

 

Somer Sivrioğlu Masterchef Tahsin Küçükoğlu'ndan ne istedi? 

 

TV8 ekranlarında Masterchef fırtınası tüm hızıyla devam ediyor. Finale çok az bir zaman kala yarışmadaki heyecan ve rekabet tavan yapmış durumda. Geçtiğimiz hafta Burcu Önal'ın veda ettiği Masterchef 2021'de Dilara, Eren, Hasan, Sergen ve Tahsin gibi birbirinden iddialı ve yetenekli beş yarışmacı kaldı.

 

somer sivrioglu nun tahsin kucuk ten sasirtan istegi 2

 

 

Dün akşam yayınlanan bölümün başında Somer Şef bazı açıklamalarda bulundu. Tahsin'le ilgili olan bu açıklamaların ardından izleyiciler adeta büyük bir şok yaşadı. Bununla yetinmeyen Somer Sivrioğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Tahsin'e seslendi ve kendisinden şok bir istekte bulundu. Her hafta başında ve her oyun öncesinde olduğu gibi bu haftanın ilk oyununda da yarışmacılardan genel bir durum değerlendirmesi yapmaları istendi. Jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu yarışmacılara söz vermeden önce çok ilginç bir konuya değindi.

 

somer sivrioglu nun tahsin kucuk ten sasirtan istegi 3

 

Tahsin Küçük ile ilgili olan bu konuyu detaylıca açıklayan Somer Sivrioğlu, Masterchef ekibinde çalışanlardan Tahsin'e ait olan bir notun getirilmesini istedi. Gelen o not hem diğer yarışmacıları hem de izleyicileri adeta şaşkına çevirdi. Bu ilginç detayın ardından Somer Sivrioğlu sosyal medya hesabından Tahsin'e seslendi ve kendisinden çok ilginç bir istekte bulundu.

 

 

somer sivrioglu nun tahsin kucuk ten sasirtan istegi 4

 

 

Bilindiği üzere Masterchef Türkiye 2021 sezonunun en başından beri Tahsin Küçük'ün tahmin ve öngörüleri büyük oranda doğru sonuç verdi. Özellikle takım seçmelerinde yaptığı tahmin ve stratejiler ile adından sıkça söz ettiren Tahsin Küçük karşı takımın yaptığı takım oylaması esnasında da kimin kime oy vereceğini en iyi şekilde tahmin eden isimlerden biri olmuştu.

 

 

somer sivrioglu nun tahsin kucuk ten sasirtan istegi 5

 

 

Tahsin'in bu özelliği en çok Somer Şefin dikkatini çekmiş ve Tahsin'e ilk beş tahmini yaptırmıştı. Tahsin'in yapmış olduğu ilk beş sıralaması dün akşam açıklandı. Bu gelişmenin ardından Somer Sivrioğlu'ndan ilginç bir paylaşım geldi. Masterchef Tahsin Küçük haftalar önce yapmış olduğu tahmininde ilk beşe giren tüm isimleri doğru bir şekilde kağıda yazmayı başarmış.

 

 

somer sivrioglu nun tahsin kucuk ten sasirtan istegi 6

 

Bu durum başta jüri üyeleri olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. Somer Sivrioğlu ise İnstagram hesabı üzerinden bu olaya bir atıfta bulundu ve ''Bize kupon yaz. Tövbe tövbe..'' diyerek Tahsin Küçük'e seslendi. Tahsin Küçük'ü de bu gönderiye etiketleyen Somer Şefin bu esprili paylaşımı oldukça ilgi gördü.

 

somer sivrioglu nun tahsin kucuk ten sasirtan istegi 7