Soner Sarıkabadayı Takipçisinin İlginç İsteğine Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımında takipçisinin kendisinden istediği ilginç isteğine kayıtsız kalamadı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımında takipçisinin kendisinden istediği ilginç isteğine kayıtsız kalamadı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımında takipçisinin kendisinden istediği ilginç isteğine kayıtsız kalamadı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda bir takipçisinin kendisine yolladığı "Abi ben senin bu kimse yerime sevdi mi seni şarkınla çok aşk acısı çekmiştim bana bir ara rakı ısmarlar mısın" mesajına yanıt veren ünlü şarkıcı "Ben sana bir şey ısmarlıcam toşkocum." ifadelerini kullanırken bu paylaşımıyla sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o ilginç diyalog,