Sosyal Medyada Defne Samyeli'den Mustafa Sandal'a Dava Haberine Tepkiler!

Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan "Beni ağlatma" isimli kitabında satırlara döktüğü Defne Samyeli'yle ilgili aşk yaşadığı iddiaları sonrası Defne Samyeli'nin kendisini dava edeceğini açıkladı. 

 

Mustafa Sandal'ın geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan "Beni Ağlatma" isimli kitabında satırlara döktüğü Defne Samyeli'yle ilgili aşk yaşadığı iddiaları sonrası Defne Samyeli'nin kendisini dava edeceğini açıkladı. Son dönemde Mustafa Sandal'ın piyasaya yeni çıkan "Beni Ağlatma" isimli kitabından bahsettiği Defne Samyeli'yle aşk yaşadığı iddiaları sonrası Defne Samyeli kendisini mahkemeye vereceğini açıkladı. 

 

Defne Samyeli geçtiğimizde günlerde yayınladığı açıklamada "Sadece 4 kez gördüğüm sanatçı dostumu mahkemeye vermek istemem" ifadelerini kullanmış, bu duruma ise Sandal "26 yıl önce annemin yanında benimle görüşmekten çekinmediği için şimdi bu konuların görüşülmesinden çekineceğini tahmin edemedim. Kitapta kendisini asla rencide etmeden yer verdim" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama sonrası adeta sinirden deliye dönen Samyeli Sandal'ı mahkemeye vermeye karar verdi. 

 

Sosyal medyada şuan en çok konuşulan konulardan olan Defne Samyeli Mustafa Sandal aşkıyla ilgili kullanıcıların yaptığı yorumları sizler için derledik. İşte sosyal medyada Defne Samyeli, Mustafa Sandal aşk ve dava tepkileri..