Sude Alkış Hakkında Yapılan Linçlere Cevap Verdi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Sude Alkış, yayınladığı videosunda yediği linçlere cevap verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Sude Alkış, yayınladığı videosunda yediği linçlere cevap verdi. Son dönemde yayınladığı videolarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ünlü Youtuber Sude Alkış hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. 

 

Yayınladığı videosunda "Benim hakkımda yapılan baba parası yiyiyor, parası bittiği için yine Youtube'a döndü gibi eleştirilere yanıt vermem gerekirse hayır arkadaşlar benim param bitmedi hatta Instgaram ve Youtube'uma sürekli işbirliği teklifleri geliyor. Ama ben ne Instagram'ıma ne de Youtube'uma bu tip şeyler koymak için bu işe girmedim. Kusura bakmayın ben bunları koymak istemiyorum cevabını verdim. Ben hiçbir zaman baba parası yemedim arkadaşlar. Ben her zaman kendime yetecek kadar para kazanıyorum." ifadelerini kullanan ünlü Youtuber hakkında yapılan linçlere cevap verdi. 

 

İşte Sude Alkış'ın o açıklamaları;