Survivor 2023 Kardelen Kalender'den Sevgilisiyle Aşk Dolu Paylaşım!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 yarışmacılarından Kardelen Kalender yarışmadan elendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına devam ederken, geçtiğimiz gün sevgilisi Farshad Lotfi ile aşk dolu bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 yarışmacılarından Kardelen Kalender yarışmadan elendikten sonra sosyal medya paylaşımlarına devam ederken, geçtiğimiz gün sevgilisi Farshad Lotfi ile aşk dolu bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Survivor 2023 yarışmacısı Kardelen Kalender geçtiğimiz gün sevgilisi Farshad Lotfi ile aşk dolu bir pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

 

Sen bana dünyada başka bir hayatın olabileceğini öğrettin!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisiyle aşk dolu pozunu yayınlayan Kalender "Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı gene aynı şekilde fakat her şeyden habersiz yaşayıp gidecektim. Sen, bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhumun bulunduğunu öğrettin" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımı ile takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

survivor 2023 kardelen kalender den sevgilisi ile ask dolu paylasim