Survivor 2023 Kardelen Kalender Diskalifiye Mi Oldu? Acun Ilıcalı Açıkladı!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, dün yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı Kardelen Kalender ile ilgili yaptığı açıklama ile üzdü. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, dün yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı Kardelen Kalender ile ilgili yaptığı açıklama ile üzdü. TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, dün yayınlanan bölümde Acun Ilıcalı Kardelen Kalender ile ilgili yaptığı açıklama ile üzdü. 

 

Sakatlığı ciddi!

 

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz hafta oyun alanında ayağının dönmesiyle oyunu yarım bırakmak zorunda kalan Kardelen'in yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Survivor Kardelen 29 Mart'ta yayınlanan bölümde parkurda dizinin dönmesiyle apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Mavi takımda yarışan yarışmacı, parkurda 'Dizim döndü' diye bağırmış ve sağlık ekibi anında müdahale etmişti. Acun Ilıcalı bugünkü konseyde Kardelen'in sakatlığının ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı. Açıklama sonrasında hem takım arkadaşları hem de karşı takım duygusal anlar yaşadı.