Survivor 2023'te Aziz Ozan Dilber Konsey'e Yeni Bölümde Damga Vurdu! Kaos Tartışması!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 büyük bir heyecanla başlarken, 16 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacak ikinci bölümde konseyde Aziz Ozan Dilber ile Özgür ve Tunga arasında yaşanan tartışma konseye damga vurdu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 büyük bir heyecanla başlarken, 16 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacak ikinci bölümde konseyde Aziz Ozan Dilber ile Özgür ve Tunga arasında yaşanan tartışma konseye damga vurdu. TV8'de yayınlanan Survivor 2023 büyük bir heyecanla başlarken, 16 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacak ikinci bölümde konseyde Aziz Ozan Dilber ile Özgür ve Tunga arasında yaşanan tartışma konseye damga vurdu. 

 

survivor 2023 te ikinci bolum fragmanina kaos tartismasi damga vurdu

 

Kaos bekliyor tartışması fragmana damga vurdu!

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023'ün ikinci bölüm fragmanı yayınlanırken yayınlanan fragmanda Aziz Ozan Dilber ile Tunga ve Özgür arasında yaşanan kaos tartışması fragmana damga vurdu.

 

survivor 2023 te ikinci bolum fragmanina kaos tartismasi damga vurdu

 

Fragmanda Aziz Ozan Dilber "Kaosu dört gözle beklediğime dair şakayla karışık da olsa birçok konuşma duydum." şeklinde ifadelerle Tunga ve Özgür'e yüklenirken, Özgür "İnsanları farklı lanse etme çabası var arkadaşta. " şeklinde cevap verdi. Bunun üzerine Aziz Ozan Dilber "Her yerde konuştunuz" şeklinde ısrarını sürdürürken Özgür "Büyük yalancısın ya!" şeklinde cevap verdi.

 

survivor 2023 te ikinci bolum fragmanina kaos tartismasi damga vurdu

 

Bunun üzerine "Ben neden böyle birşey uydurayım?" şeklinde çıkış yapan Aziz Ozan Dilber'e Tunga "Kaos ihtiras diyen bir adamsın. Tabii ki uyduracaksın" şeklinde yanıt verirken bu sözler sosyal medyada gündem oldu.