Survivor 2023’te Merve’yi Diskalifiye Eden Acun Ilıcalı’dan İlk Açıklama!

Acun Ilıcalı: Yüzde 200 rahatım!

 

 

Survivor'da geçtiğimiz günlerde Gönüllüler Takımı yarışmacısı olan Merve'nin diskalifiye olması gündem olmuştu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’ın pazartesi günü yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, Gönüllüler Takımı yarışmacısı olan Merve’nin dokunulmazlık oyunundaki isteksiz tavırlarından dolayı diskalifiye olduğunu sert bir dille ifade etmişti.Acun Ilıcalı takımının kaybetmesine sebep olan gönüllüler takımından Merve'yi diskalifiye etmesinin ardından gelen eleştirilere yanıt verdi. 

 

Diskalifiye’nin ardından Survivor All 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı gündem olmuş ve bazı izleyiciler Ilıcalı’ya Nisa Bölükbaşı’nın yarışmalarda oyun bıraktığı hatırlatıldı.  Ilıcalı bu eleştirilere yanıt verdi.

 

Ilıcalı "Nisa'ya bir şey demediğim söylenmiş" diyen Ilıcalı, "Ben ona da neler neler söyledim. Ben Nisa'ya dünyaları söyledim. Nisa bunu yapmadı ki. O kendi oyununda oynamadı. Nisa bir kazandıkları bir ödül oyun oyununda oynamadığı için ona sitem etmiştim. O zaten komik bir şeydi. Fanatiklerin yaptığı yorumlara saygı duyuyorum. Vicdanen yüzde 200 rahatım. Ben Merve'yi de Turabi'yi de uyardım. Asena'ya 6 ödül cezası verdim. Herkesin hakkı bana emanet. Yarışmacı kasten oynamak istemiyorsa yarışmanın gidişatını korumak zorundayım. Seyirciler benim Merve'ye sitemli konuşmama kızıyor." İfadelerini kullandı.

 

Ilıcalı sözlerine "Merve bana 'bir günlük böyle bir şey oldu. Ben devam etmek istiyorum, bir daha olmayacak' deseydi devam ederdi zaten. Bir yarışmacının bariz bir şekilde 4 sayıyı bilerek verdiğini yaşamadık. Siz hatırlıyor musunuz böyle bir şey? Başkalarının hakkına girmeyeceksin. Burada sana oy atacak olan seyircilere de yazık." Diye ekledi.