Survivor 2023'te Merve Yıldırım'ın İsteksiz Tavrı Acun Ilıcalı'yı Çileden Çıkardı! Konseyden Kovdu!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde Merve Yıldırım'ın dokunulmazlık oyunundaki isteksiz tavrı konseyde Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde Merve Yıldırım'ın dokunulmazlık oyunundaki isteksiz tavrı konseyde Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı. TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, bugün yayınlanan bölümde Merve Yıldırım'ın dokunulmazlık oyunundaki isteksiz tavrı konseyde Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı. 

 

acun ilicali merve yildirim i survivor 2023 ten kovdu

 

Arkadaşlarınla vedalaşmadan gidebilirsin!

 

Acun Ilıcalı konseyde Merve Yıldırım'ın isteksiz tavrının nedenini sorarken Merve'nin babasını ve erkek arkadaşını özlediğini söylemesi üzerine Acun Ilcalı bu cevabın kendisini tatmin etmediğini söyledi. 13. sezona girilen Survivor'da 200 yarışmacının geçtiğini söyleyen Acun Ilıcalı, bugüne kadar Survivor'da bunu yapanı görmediğini söyledi. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Asena ile yaptığı konuşmayı anlatırken, siz bana yükleniyorsunuz ama Merve yarın başka bir bahane bulacak dediğini anlatan Acun Ilıcalı, önce Asena'dan özür dilerken, sonrasında Merve'nin yaptıklarını anlatırken "Birşeyi unumuşum. Kendime ders vermeyi unutmuşum. Bugün Asena diyen sorunu yarın özleme döndü. Biz hep beraber oturduk Merve'yi Survivor'da tutmaya çalışıyoruz. Neden tutmaya çalışıyoruz? Soruyorum. Arkadaşlarını yalnız bırakamazsın. Bencil olamazsın. Yazık değil mi? Hiç düşünmüyor musun bu çocukları? Hiç düşünmüyorsun bu çocukları. Yanlış anlamayın ama biz 8'inciyi filan çekiyoruz Survivor'u üstelik sadece Türkiye'de değil. Soruyorum herkes neden Survivor'a gelmek istiyor? Bunun tek nedeni olabilir herkes babasını özlüyor. Ben de özlüyorum üstelik ben babamı görmüyorum. Ben burada hiçbir yarışmacının hakkını sana yedirmem. Burada yarışmacılar hakkaniyetimize güveniyor bize. Sana net bir şekilde soruyorum sana. Bize kararını söylüyorsun. Sen bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarına destek olup, yardımcı olacak mısın? Yoksa bundan sonra başınıza ne gelecek bilmiyorum mu diyorsun şeklinde sorarken, Merve Yıldırım ben zaten potadayım derken bu ruh haliyle destek olamayacağımı düşünüyorum dedi. Bunun üzerine Acun Ilıcalı arkadaki meşalen varya onu da almana gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin ifadeleriyle Merve'yi konseyden kovdu. 

 

acun ilicali merve yildirim i survivor 2023 ten kovdu

 

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada ben kimse kusura bakmasın burada yarışmacıların 4 aylık emeklerini heba ettirmem. Bugün Merve'yi oylayacağız yarın başka birini oylayacağuz. Merve'nin ruh hali yüzünden başka biri gidecek neden gidiyor? Kimse kusura bakmasın biri gidecekse o Merve olacak şeklinde konuştu. Bu hafta elenen isim Merve oldu. Kırmızı yarışmada 3 kadın yarışmacı var mavi takımda bir yarışmacı var. Toplantı yaptık kırmızı takımdan bir kadın yarışmacı mavi takıma geçecek ifadelerini kullandı.