Survivor All Star 2022'de Ata Benli SMS Listesinde En Çok Oy Alan 5 İsmi İfşa Etti!

Survivor All Star 2022'de heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, Youtube'da yayınladığı Survivor içerikleriyle dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, SMS sıralamasında en çok SMS alan 5 yarışmacının ismini ifşa etti. 

 

Survivor All Star 2022'de heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, Youtube'da yayınladığı Survivor içerikleriyle dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, SMS sıralamasında en çok SMS alan 5 yarışmacının ismini ifşa etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, SMS sıralamasında en çok SMS alan 5 yarışmacının ismini ifşa etti.  

 

survivor all star 2022 de en yuksek sms alan 5 isim kimlerdir

 

SMS Sıralamasında en yüksek oyu alan 5 isim kimler?

 

Survivor All Star 2022'de heyecan ve aksiyon tüm hızıyla devam ederken, Youtube'da yayınladığı Survivor içerikleriyle dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, SMS sıralamasında en çok SMS alan 5 yarışmacının ismini ifşa etti. Yaptığı açıklamada Survivor All Star 2022'de en çok SMS oyunu alan 5 ismi açıklayan ünlü sosyal medya fenomeni Nisa, Hikmet, Mert, Adem, Yasin'in en yüksek SMS alan 5 isim olduğunu söyledi. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.