Survivor Asena Demirbağ Küba Seyahatini Kaybedince Sinir Krizi Geçirdi! Burada Kalmak İstemiyorum!

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Küba seyahatini kaybeden Mavi Takım'da yarışmacı Asena Demirbağ sinir krizi geçirerek göz yaşlarına hakim olamadı. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Küba seyahatini kaybeden Mavi Takım'da yarışmacı Asena Demirbağ sinir krizi geçirerek göz yaşlarına hakim olamadı. TV8'de yayınlanan Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Küba seyahatini kaybeden Mavi Takım'da yarışmacı Asena Demirbağ sinir krizi geçirerek göz yaşlarına hakim olamadı. 

 

TV8'de yayınlanan 'Survivor 2023' hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu yarışmanın yeni bölüm fragmanına; Küba seyahati ödüllü oyunu kaybeden mavi takım yarışmacısı Asena Demirbağ'ın gözyaşları damga vurdu. Sinir krizi geçiren iddialı yarışmacı, "Burada kalma istemiyorum!" diyerek isyan etti. Bu sezon 'ünlüler gönüllüler' formatı ile ekranlara gelen Survivor 2023'te 3 Mayıs Çarşamba akşamı bir ödül mücadelesi daha yaşandı. Yarışmacılar sezonun ilk yurt dışı ödülü için karşı karşıya geldi. Yiyecek ve seyahat için elinden geleni yapan iki ekipten kazanan kırmızı takım oldu.

 

survivor 2023 te asena demirbag sinir krizi gecirdi burada kalmak istemiyorum

 

"ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ”

 

Özel uçakla Küba'ya giden kırmızı takım yarışmacılarının sevinci dikkatlerden kaçmazken, Aziz'in gözyaşı döktüğü görüldü. Aziz, "Hayatımın en zor 1.5 saatiydi. Ömrümden ömür gitti. Vallahi size kolay" dedi. Bu sırada Nefise ve Cansu'nun, "Niye ağlıyorsun?" deyip ona destek verdikleri görüldü. Survivor'ın 4 Mayıs akşamı yayınlanacak yeni bölümünün fragmanında ise mavi takım yarışmacılarının ödül oyunu sonrası üzgün oldukları da dikkatlerden kaçmadı. Asena Demirbağ "İstemiyorum! İstemiyorum artık burada kalmak" diyerek haykırdı. Sesleri adayı inleten 26 yaşındaki yarışmacı, gözyaşlarına boğuldu.

 

"VİCDANIM YOK ARTIK”

 

Özgür Tetik ise "Vicdanım yok artık. Yumuşaklık yok. Bileğim bükülürse eyvallah. Ama bileği bükersem de kimse için üzülmeyeceğim" diyerek, hırslı bir tavır ortaya koydu.