Teşkilat Dizisi Tövbekar Hakan Boyav Kimdir?

Teşkilat Tövbekar Hakan Boyav kimdir? TRT1'de yayınlanan M.İ.T (Milli İstihbarat Teşkilatı)'e bağlı bir grup ajanın heyecan ve aksiyon dolusu serüvenlerini anlatan yapımcılığını TİMS Production adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinde canlandırdığı Tövbekar karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hakan Boyav, Teşkilat dizisindeki performansıyla şu sıralar internette ve sosyal medyada özel hayatıyla en çok araştırılan kişilerden olmayı sürdürüyor. Peki Hakan Boyav kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Cevaplar haberimizde.. 

 

Teşkilat Tövbekar Hakan Boyav kimdir? TRT1'de yayınlanan M.İ.T (Milli İstihbarat Teşkilatı)'e bağlı bir grup ajanın heyecan ve aksiyon dolusu serüvenlerini anlatan yapımcılığını TİMS Production adına Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat dizisinde canlandırdığı Tövbekar karakteriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Hakan Boyav, Teşkilat dizisindeki performansıyla şu sıralar internette ve sosyal medyada özel hayatıyla en çok araştırılan kişilerden olmayı sürdürüyor. Peki Hakan Boyav kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

teskilat dizisi tovbekar hakan boyav kimdir

 

Teşkilat dizisi Tövbekar Hakan Boyav kimdir? 

 

Hakan Boyav, 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir'in Ödemiş ilçesinde doğmuştur. İzmir, Bornova'daki Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nden 1974 yılında mezun oldu. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni bitirdi. 2002 yılından bu yana çeşitli sinema ve televizyon dizi filmlerinde oynamaktadır. Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm, Ejder Kapanı, Ay büyürken uyuyamam, The International, Black Field, Hayattan Korkma, Vali, Barda, Bir Aşk Hikayesi, Hırsız Var, Beyaz Karanfil, Kış güneşi, Kurtlar vadisi pusu, Gece gündüz, Hanımın Çiftliği, kalpsiz adam, duvar, Dağlar delisi, Hırsız Polis, fırtına, seher vakti, Asmalı Konak ve Arapsaçı gibi pekçok dizi ve sinema filminde yer alan Hakan Boyav, sonrasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Mahmud Celaleddin Paşa karakterine hayat vermiştir. Hakan Boyav, 1,86 metre boyunda, 84 kilo ve Oğlak burcudur