TFF Yöneticisi Müslüm Özmen’den Volkan Demirel İtirafı!

Müslüm Özmen: Volkan Demirel'e insani gayretleri için çok teşekkür ederim…

 

Kahramanmaraş 6 Şubat günü Pazarcık merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremle sarsılan Türkiye yaralarını sarmaya devam ederken Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) her türlü desteği veriyor.

 

Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel depremin ilk günü sosyal medyada yayınladığı yardım çağrısında yaşanılanları anlatırken göz yaşlarına hakim olamamıştı. Takımını ve ailesini bölgeden tahliye ettikten sonra kendisi deprem bölgesine geri dönmüştü.

 

TFF adına sahada bulunan yönetici Müslüm Özmen, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in konakladığı yerle alakalı A Spor’a konuştu.

 

Ntvspor'un aktardığına göre; Özmen, "Volkan Hocamıza, duyarlılığı ve gösterdiği insani gayret açısından çok teşekkür ederim. Kulüp binasında kalıyorlar. Kulüp binasının büyük bölümü kullanılmaz halde. Yerde yataklar var,  kazanda çayları... Çok zor şartlar altında yaşıyorlar. Volkan Hocamıza, duyarlılığı ve gösterdiği insani gayret açısından çok teşekkür ederim.

 

Volkan Demirel ile Ampute milli takımın hocası Osman Çakmak'ın da çalışmalara katıldıklarını belirten Özmen sözlerine şöyle devam etti: 

 

Volkan Demirel hoca beni çok duygulandırdı. Kendisi de çok duygu yüklü. Hem kulübü ayakta tutmaya çalışıyor, hem Hatay halkına destek vermek için çalışıyor. Köy köy geziyor. Allah yardımcıları olsun."



Etiketler: