TOGG Tesisin Tamamlanmak Üzere Olduğunu Duyurdu! Yüzde 99 Bitti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla heyecanlandırmaya devam eden Türkiye'nin otomobil girişimi TOGG, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda tesisin yüzde 99 oranında tamamlandığını duyurdu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla heyecanlandırmaya devam eden Türkiye'nin otomobil girişimi TOGG, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda tesisin yüzde 99 oranında tamamlandığını duyurdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Türkiye'nin otomobil girişimi TOGG, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda tesisin yüzde 99 oranında tamamlandığını duyurdu.

 

Yüzde 99 bitti!

 

Türkiye'nin yerli otomobili için çalışmalar Gemlik tesisinde son sürat devam ederken TOGG'un sosyal medya hesabından bu ay yapılan çalışmalara ilişkin görüntüler paylaşıldı. "Bizi izlemeye devam edin" notu ile yapılan paylaşımda Gemlik tesisindeki çalışmaların planlandığı gibi sürdüğünü kaydetti. Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için geri sayım sürüyor. Bu kapsamda; Bursa Gemlik'teki tesis çalışmalarında sona gelindi. TOGG, "Gemlik tesisimizdeki çalışmalar planlarımız doğrultusunda ilerliyor." mesajını paylaştı ve son durumu aktardı. Tesisin, yüzde 99'u tamamlandı. Tanklarda kimyasal dolum aşamasına geçildi. Basınçlı hava tesisatı tamamlandı. Yumuşak su ve demineralize su sistemi tamamlandı. Soğutma ve ısıtma sistemi süreçleri tamamlandı.