Trail Of Us İspanya'da!

Youtube'da yayınladıkları karavanla seyahat serüvenleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Trail of Us Youtube kanalı, yayınladıkları yeni videolarında bu kez Erdi'nin doğum günü şerefine İspanya'da karavanda kurulan açıkhava sineması, ve eşsiz İspanya manzaraları eşliğinde yaşanılanları takipçileri ile paylaştılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları karavanla seyahat serüvenleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan Trail of Us Youtube kanalı, yayınladıkları yeni videolarında bu kez Erdi'nin doğum günü şerefine İspanya'da karavanda kurulan açıkhava sineması, ve eşsiz İspanya manzaraları eşliğinde yaşanılanları takipçileri ile paylaştılar. Trail of Us bu haftayı Erdi’nin doğum günü şerefine bol bol dinlenme ve keyif içinde geçirdiler. Uzun zamandır hayal ettikleri projeksiyonla sinema gecesini de organize etme şansları oldu.

 

Her şey öylesine güzeldi ki yayınladıkları videodaki görüntüler sanki bir rüya gibi gelebiliyor. Hadi gelin tüm haftayı bu sefer de beraber yaşayalım. Patlamış mısırlar hazırsa başlıyoruz.

 

Videonun detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.