Transparan Giyen Ä°rem Derici GöÄŸüs Dekolteli Pozuyla Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaÅŸadığı aÅŸkla gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı Ä°rem Derici sosyal medya sayfasından yaptığı göÄŸüs dekolteli paylaşımı ile yoÄŸun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaÅŸadığı aÅŸkla gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı Ä°rem Derici sosyal medya sayfasından yaptığı göÄŸüs dekolteli paylaşımı ile yoÄŸun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaÅŸadığı aÅŸkla gündemde olan ünlü ÅŸarkıcı Ä°rem Derici sosyal medya sayfasından yaptığı göÄŸüs dekolteli paylaşımı ile yoÄŸun ilgi gördü. 

 

irem derici nin gogus dekolteli pozu begeni topladi

 

GöÄŸüs dekolteli pozu beÄŸeni topladı!

 

irem derici nin gogus dekolteli pozu begeni topladi

 

BaÅŸarılı ÅŸarkıları ve aÅŸk hayatı ile gündemden düÅŸmeyen Ä°rem Derici sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor. Sevgilisi Atakan Işıktutan ile mutlu bir beraberlik yaÅŸayan Derici sahne aldığı bir akÅŸamdan pozlarını paylaÅŸtı. Transparan giyen ünlü isim dekoltesiyle adeta büyüledi. Survivor’ın eski sezon yarışmacılarından olan Atakan Işıktutan ile mutlu bir beraberlik yaÅŸayan Ä°rem Derici sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. GüzelliÄŸi ile nefes kesen Derici, transparan giyip dekolteli poz verdi. Derici’nin “DantellenmiÅŸ geceler, kan kırmızı ojeler” notuyla paylaÅŸtığı pozlarına yorum yapanlar arasında sevgilisi Atakan Işıktutan da yer aldı. Işıktutan, “Ä°nanılmaz” yorumunu yaptı. 36 yaşındaki ünlü ismin takipçileri ise “Manken gibisin”, “Olay”, “Güzellik halis mi”, “Çok fazla” yorumunda bulundu. Ä°rem Derici’nin iddialı pozlarını beÄŸenenler arasında Zeynep Bastık, Demet Akalın ve Pelin Öztekin de yer aldı. Instagram hesabında 8,6 milyon takipçisi bulunan Derici sık sık iddialı pozlarını paylaşıyor.



Etiketler: