Tuğba Ekinci'nin Botoks Açıklaması Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram sayfasından yaptığı botoks açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram sayfasından yaptığı botoks açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Instagram sayfasından yaptığı botoks açıklaması ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

tugba ekinci nin botoks aciklamasi sosyal medyada gundem oldu

 

Botoks açıklaması gündem oldu!

 

Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci yine rahat durmadı. Botoksa karşı çıkan ünlü isim 'Tek botokssuz kalan kadın gösteriyorum size' sözleriyle sosyal medyayı karıştırdı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile çok konuşulan Tuğba Ekinci son olarak deprem yorumu ve "Bana oyunuzu verin, parti kuruyorum" açıklamaları ile gündeme gelmişti. O Şimdi Asker şarkısıyla hafızalara kazınan ünlü şarkıcı yine rahat durmadı. Bu defa tüm botokslu kadınları eleştirdi ve 'Tek botokssuz kalan kadın gösteriyorum size. Evet bu bir reklamdır Tuğba Ekinci reklamı' sözleriyle dikkat çekti. Sosyal medya paylaşımında ayrıca jest ve mimikler yaparak 'Şunlar olmadan nasıl rahat ediyorsunuz?' diyerek botoks yaptıranlara isyan etti.



Etiketler: